Coaching & Casting

Lessen & Coaching &
Casting Advisor

READ IN ENGLISH


Ongoing Chubbuck Lessen "The Power of the Actor"

Wekelijks 3 uur scene study les op maandagochtend (Eng) of maandagavond. (NL)


27 maart t/m 29 mei 2023,  8 lessen (geen les 10 april en 1 mei 2023)

MELD JE IN AAN via contact@romyirene.com.


Deze training bestaat uit wekelijkse ongoing scene study lessen van 3 uur.

Van eind september tot midden mei zijn er 3 lesblokken van 8 tot 12 lessen. Instromen is mogelijk aan het begin van elk blok. Er zijn 2 groepen per week: op maandagochtend (English only) en maandagavond. De groepsindeling wordt gemaakt door Romy op basis van werkervaring, maar acteurs kunnen een voorkeur voor vrijdag of maandag aangeven.

 

Het niveau is voor professionele acteurs die spelervaring hebben en/of een acteeropleiding hebben afgerond. Ook voor die acteurs is het belangrijk bezig te blijven en zich continue te blijven trainen.

 

Er wordt gewerkt met bestaande scènes van films en theaterstukken en de lessen zijn praktijkgericht - geen theorie of losstaande oefeningen. Buiten de lessen engageren de acteurs zich om, naast hun individuele voorbereiding, ook wekelijks minimum 4 uren te repeteren met hun scènepartner. De voertaal is Nederlands op maandagavond en Engels op maandagochtend. Het scènemateriaal is Engels of Nederlands (naar keuze).

 

Aanmelden voor de mailinglijst: contact@romyirene.com

Prijs: 277 euro excl BTW (335 euro incl 21% BTW) voor 8 lessen van 3 uur. 

Handleiding voor deze lessen is THE POWER OF THE ACTOR van Ivana Chubbuck.

Lees de algemene voorwaarden.

 

Private Coaching voor acteurs & regisseurs

Casting Advisor voor filmprojecten en dramaseries

Auditievoorbereiding, scriptanalyse, uitdiepen van een personage


Neem contact met Romy, wanneer je als acteur een auditie professioneel wilt voorbereiden. Zij helpt je graag om de meest effectieve keuzes te maken voor de scène. Het voorbereiden van een auditie kan vaak op korte termijn.

Daarnaast helpt zij acteurs bij het analyseren van een script en uitdiepen van een rol die ze geboekt hebben in een serie, film of theaterstuk. Met Romy's hulp zal de acteur een psychologisch gelaagd en levensecht personage kunnen recreëren. Dit voorbereidende werk kan het best gedaan worden alvorens te gaan repeteren met de regisseur. Romy werkt niet alleen met acteurs, maar ook met regisseurs die zich grondig willen voorbereiden op de opnames van een film of serie.

Daarnaast werkt zij ook als casting advisor voor filmproducties en dramaseries.


Private coaching is bij voorkeur in persoon.  In uitzonderlijke omstandigheden, kan ook gekozen worden om te werken via Zoom.

 

Prijs: op aanvraag en altijd in overleg. Stuur Romy een email: contact@romyirene.com.Intensieve Acteerworkshop

7 & 14 mei 2023.

Speciale editie! Deze workshop is speciaal bedoeld om regisseurs het acteerproces te laten ervaren. Er is plek voor 6 regisseurs en 4 ervaren acteurs. 


De 2-daagse acteerworkshop is een intensief weekend of 2 opeenvolgende zater- of zondagen bestaande uit scènewerk met gebruik van de Chubbuck acteertechniek. Alvorens te participeren, wordt van de acteurs verwacht dat zij minimaal de eerste 12 hoofdstukken van Ivana's boek 'The Power of The Actor' hebben doorgenomen. Ongeveer 2 weken voor aanvang van de workshop, krijgen zij een op de persoon geselecteerde scène van een film of theaterstuk toegestuurd en worden ze in contact gebracht met een passende scènepartner. De bedoeling is dat ze beiden de scène individueel voorbereiden aan de hand van de techniek en daarnaast ook minimaal 4  uur repeteren met hun scènepartner voor aanvang van de workshop. Daarnaast zullen zij ook moeten repeteren na de eerste dag van de workshop op basis van de notities die zij krijgen. Op de tweede dag (de dag erna of een week later) is er meer tijd om dingen uit te proberen en te spelen om uiteindelijk te komen tot een scène die staat.


Aanmelden voor de mailinglijst: contact@romyirene.com

Prijs: 350 euro incl 21% BTW (290 euro excl BTW)

Lees Algemene voorwaarden.

Going to Los Angeles?

Ongoing lessen in de Chubbuck Studio & Amerikaanse dialect coach.


Ivana Chubbuck is de oprichter van de Chubbuck Studio in Los Angeles. Er worden  dagelijks (behalve vrijdag) 'ongoing' acteerlessen op drie verschillende niveaus gegeven. In totaal zijn er wekelijks 16 lessen van ieder ongeveer 3 uur. Ivana geeft les op dinsdag-, woensdagavond. 


Wil je meer informatie over studeren in Los Angeles, neem dan contact op met Romy. Zij geeft je gouden tips en kan je helpen in contact te komen met Ivana.


Woon je in Nederland en wil je je Engelse/ Amerikaanse accent optimaliseren? De in Amsterdam gevestigde Amerikaanse dialect coach Lora Mander daar kan  daarbij helpen.


Voor meer informatie, stuur een email naar Romy: contact@romyirene.com.